Våra privattjänster

Vi erbjuder tjänster för privatpersoner inom IT & andra tekniska områden.

Dessutom kan du som privatperson utnyttja RUT avdraget!

Allmän datasupport

PC/Windows och Apple/Mac Support

Installation och konfiguration av mjukvara

Skapa säkerhetskopior av värdefulla filer

Installation av nyinköpt dator

Virus

Optimering av prestanda

m.m.

Har du eller funderar du på att skaffa ny TV eller nytt abonnemang. Vi kan hjälpa till med att se över vilka  alternativ som finns. Eller vill du kanske skaffa dig en streamingtjänst? Vi hjälper till med de flesta tjänster.

Installation av ny TV

Installation av ny TV-Box

Installation av Google Chromecast eller Apple TV

Ska du skaffa eller byta leverantör av bredband, eller har du kanske dålig hastighet med kan inte reda ut varför? Vi hjälper till med alla typer av uppdrag inom nätverk. Från att hitta bästa leverantör för ditt behov till att installera ditt bredband och koppla ihop ditt hemmanätverk.

Mobiltelefonen har blivit en del av vår vardag, därför är det viktigt att den fungerar som den skall. Har du någonsin varit med om att din mobil inte startar eller att du inte kan ta en enda bild till p.g.a. att minnet är fullt? 

Vi hjälper till med alla möjliga och omöjliga problem. Kontakta oss för hjälp.

Är du nyfiken på att ta del av det smarta hemmet? Vill du kunna släcka och tända lampor med hjälp av tex. Google Home eller Ikea Trådfri? Det smarta hemmet är i sin linda och allt fler upptäcker dess fördelar. Vi hjälper till med att koppla ihop olika delar i det smarta hemmet. Kontakta oss för mer information.

Skulle du inte hitta det du söker, kontakt oss