Om oss

Efter 22 år i IT branschen har jag beslutat mig för att starta eget. Efter ett år som proffs i innebandy i Schweiz beslutade jag mig för att börja studera inom området datorer och nätverk. Efter ett års studier fick jag en anställning på ett företag som hette KSA som supporttekniker. Företaget jag anställdes sålde tredjeparts program för framför allt Windows Server. 

Från support tekniker till Pre-Sale tekniker och IT ansvarig och support chef i Stockholm under totalt 9 år fortsatte min resa söderut till Kalmar och ett företag som hette Capitex som numer heter Vitec där jag haft många olika roller under 11 års tid. 

Efter denna långa tid var det dags att ta sig vidare och detta ledde till spelindustrin och ett företag i Växjö som heter Play’n GO där jag fick en roll som DevOps Manager.

Under denna tid har jag även haft egen E-handel och hjälpt andra att bygga upp sin E-handel. 

Vår historia

Vår historia är precis påbörjad, vi har bara börjat på det första kapitlet!

Eftersom detta bara är början får vi istället berätta om personen bakom Distinguish Solutions. Det är ingen mindre än jag själv Patrik Järbrink som startat upp denna verksamhet.

Engagemang

Varje uppdrag är lika viktigt, oavsett vem kunden är. Vi kommer alltid ge 100% i det vi tar till oss!

Erfarenhet

Med 22 år inom branschen och ett gediget intresse av teknik gör oss till en kunnig och erfaren partner.

Intresse

Vi jobbar inte bara med teknik, vi lever med teknik. Smarta hem, nya digitala lösningar är inte bara ett yrke, det är även en hobby!

TIDIGARE ANSTÄLLNINGAR

Cybernetics (KSA)
Teamchef support & Product specialist/Pre-sale​
Vitec Mäklare Sverige
Driftansvarig/Teknisk konsult/Teknisk support
Play’n GO Platform Services
DevOps Manager

Patrik Järbrink

VD/Ägare