Företagstjänster

Våra företagstjänster riktar sig till mindre företag som inte har någon dedikerad tekniker eller IT-avdelning, men även företag som behöver komplement till deras befintliga verksamhet. 

E-Handel

Går ni i tankarna på att skaffa en e-handelsbutik eller har ni inte tid till er befintliga? Då är vi det perfekta alternativet! Vår specialitet är att hjälpa till med olika typer av uppdrag inom e-handel. 

Datorer, Programvara & Nätverk

Saknar ni IT-avdelning eller en tekniker och behöver hjälp med era datorer eller någon programvara som inte fungerar som den skall? Vi hjälper till med alla typer av uppdrag, från felsökning till nyinstallationer.

Molntjänster

Vilka molntjänster finns det, vilken täcker era behov? Frågorna är många, vi hjälper er att hitta rätt i denna djungel. Vi hjälper också till med att sätta upp och administrera era tjänster i molnet.

Rådgivning

IT är ett väldigt brett område och frågorna är många. Med vår långvariga erfarenhet inom IT branschen kan vi hjälpa till med alla typer av frågor.

Digitalisering

Vi hjälper er att digitalisera verksamheten för ökad produktivitet. Allt från mobila lösningar till olika tjänster för digitala möten.